Fizioterapija na lokaciji izvajalca

Fizioterapija temelji na manualni terapiji, ki se izvaja z rokami. Z različnimi pritiski, raztegi in gibi se dosegajo odlični rezultati in izboljšanja stanj. Fizioterapija ima pomembno vlogo ne samo pri rehabilitaciji, temveč tudi pri preventivi, saj pomaga pri vzpostavitvi mišično skeletnega ravnovesja posameznika in je lahko namenjena tudi starostnikom pri zagotavljanju boljšega fizičnega stanja.

Namen fizioterapije je razvijati, vzdrževati ali ponovno vzpostaviti optimalno gibanje in funkcijske sposobnosti pri posameznikih v vseh življenjskih obdobjih. Fizioterapevti so usposobljeni in strokovno odgovorni za:

  • izvajanje celostne ocene uporabnika in vrednotenje ugotovitev ocenjevanja z namenom klinične presoje o uporabniku,
  • postavitev fizioterapevtske diagnoze, prognoze in načrta,
  • svetovanje s svojega strokovnega področja in odločanje o tem, kdaj je potrebno uporabnika napotiti k drugemu zdravstvenemu strokovnjaku,
  • izvajanje programov fizioterapevtskih postopkov in ugotavljanje izidov fizioterapevtske obravnave ter pripravo priporočil za domačo samopomoč.

Glede na vaše zdravstveno stanje in obseg ponudbe naših izvajalcev se boste skupaj s fizioterapevtom lahko odločili za terapijo, ki vam bo najbolj ustrezala.


To storitev ponujamo v:

Brezovica pri Ljubljani, Dol pri Ljubljani, Domžale, Ljubljana, Ljubljana - Dobrunje, Ljubljana - Dravlje, Ljubljana - Koseze, Ljubljana - Nove Jarše, Ljubljana - Polje, Ljubljana - poštni predali, Ljubljana - Črnuče, Ljubljana - Šentvid, Ljubljana - Šiška, Ljubljana - Šmartno, Medvode, Mengeš, Smlednik, Trzin, Vrhnika, Šmartno pri Litiji

€35,00

(cene so brez DDV)